Nano4Sports op het EU Sport Forum

Nano4Sports was aanwezig op het tweedaagse EU Sport Forum in St. Julian, Malta (8-9 maart). Meer dan 350 stakeholders vanuit verschillende sportsectoren kwamen samen om mekaar te ontmoeten en ideeën & verwachtingen uit te wisselen over het nieuwe EU sportbeleid.

Tijdens de sessies kwamen verschillende thema’s aan bod zoals diplomatie in sport, de sport-arbeidsmarkt, digitale technologie in sport, anti-doping, e-sport,… Stuk voor stuk interessante topics die een breed beeld schetsen van alle relevante thema’s binnen sport en een goed inzicht verschaffen over de verschillende uitdagingen.

Tijdens de netwerkmomenten werden verschillende Europese projecten voorgesteld. Het gloednieuwe Nano4Sports was de trotse eigenaar van standje 20! Gewapend met een roll-up banner en fijne leaflets: klaar om met interessante mensen van over heel Europa kennis te maken. En de boeiende ontmoetingen en gesprekken bleven zeker niet uit.
En zoals het een goed sportcongres betaamt, werd er ook gezorgd dat de deelnemers van het EU Sport Forum voldoende beweging kregen. Het team van #BeActive zorgde voor een aantal sportieve momenten. De Pilates-les werd zeer gesmaakt!
Diegenen die hoopten om ook wat te genieten van de Maltese zon bleven op hun honger zitten. Er was vooral wind, véél wind! Zoveel wind dat zelfs het pronkstuk, de Azure Window, eraan moest geloven.

 

 

Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone